Industriservice med helheten för ögonen i Karlskoga

Submit to LinkedIn

- Helheten för kundernas produktion är vår kärnverksamhet, säger Mikael Hultgren, servicechef vid Maintpartner.

Det kan man väl förstå när man tänker på det tjänsteutbud som Maintpartner tillhandahåller i Karlskoga, där företaget servar två stora industriparker, Björkborns industriområde och Bofors industriområde. Därtill kommer andra närliggande industrier och kommuner.

Båda industriområdena är stora både efter arealen och antalet företag. Till exempel på Björkborns industriområde, där Maintpartner Sverige har sitt huvudkontor, finns det 650 fastigheter och 8 mil väg, som tillhör industrier som är verksamma till exempel inom processindustrin och försvarsindustrin. Bofors industriområde är ett öppet industriområde, där Maintpartner har ett femtiotal kunder inom olika industrier, bland annat försvarsindustri och stålindustri.

- Förutom traditionellt underhåll erbjuder vi transporttjänster, fastighetsunderhåll och områdesunderhåll. Vi har också ett snickeri och en industribrandkår i Karlskoga, som utgör en viktig del i servicefunktionen. Det är tjänster som vi inte har på våra andra sajter i Sverige, säger Hultgren.

Mervärdet som kunderna i Karlskoga får är att de möter en professionell aktör som erbjuder ett brett tjänsteutbud, en leverantör som ligger nära och kan kontaktas dygnet runt.

- Maintpartner har högt fokus på säkerhet och erbjuder oss en helhetslösning som passar vår verksamhet mycket bra, säger Niklas Kahl, teknisk chef vid Cambrex Karlskoga.

Maintpartners yrkeskunniga medarbetare har lång erfarenhet inom el-, mekanik-, plåt- och svetstjänster. I vår koncept ingår långa serviceavtal och olika projektuppdrag, allt enligt kundernas önskemål.

Vi berättar gärna mer om våra tjänster, vänligen kontakta:
Jukka Kallioniemi


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

+358 (0)50 453 27 27